Ken Costa: Carrière met God – Elke dag met zin je werk doen

Wat heeft mijn baan eigenlijk met God te maken? Dat vroeg Ken Costa zich af, topbankier bij een grote Londense handelsbank, afgestudeerd in rechten, theologie en filosofie, voorzitter van Alpha International, èn overtuigd christen.

Is geld niet iets wat God een beetje dubieus vindt? Kun je christen blijven in een keiharde werkomgeving? Zijn ‘ambitie’ en ‘carriere’ verenigbaar met het christelijk geloof? In dit boek geeft Costa evenwichtig en praktisch antwoord op vragen als: – Mag je ambitieus zijn en een carrière nastreven? – Hoe neem je moeilijke beslissingen? – Hoe houd je werk en en vrije tijd in balans? – Hoe ga je om met stress – Wat te doen met teleurstellingen en mislukkingen? – Moet je giften geven en zo ja, hoe dan? – Kun je ook geestelijk groeien door je werk?

Wat heeft mijn baan eigenlijk met God te maken?

carriere-met-godCosta maakt zich er niet makkelijk van af. Zijn adviezen zijn direct toepasbaar in de praktijk en tegelijk diep gegrond in de Bijbel en zijn relatie met Jezus. Door de praktijkverhalen van onder meer advocaten, verpleegkundigen, ondernemers, kunstenaars, topmanagers en consultants is dit boek een must voor elke werkende christen!


ISBN: 9789077565131, Uitgever: Alpha-cursus Nederland. Prijs: € 16,95